18-21 maart 2010 - Albufeira, Portugal

AMERSFOORT/ALBUFEIRA - Op zaterdag 20 maart vond in het Estadio Municipal van Albufeira het inmiddels bekende G-voetbaltoernooi plaats, dat door Apexa Algarve in samenwerking met de gemeente Albufeira werd georganiseerd. De deelnemende clubs uit Nederland waren CJVV Amersfoort, Symfora Amersfoort, NSC Nijkerk, SO Soest, vv IJsselmeervogels uit Bunschoten (2 teams) en BVV Barendrecht. 

door Gerrit Steen - De Stad Amersfoort www.destadamersfoort.nl

Ze speelden dit toernooi samen met Portugese teams van Faro, Sporting Lissabon, Vitorio Setubal, Gaia-Porto, Montijo en Apexa-Guia. Als bijzondere sfeermaker waren ook 22 muzikanten uit het Amersfoortse dweilorkest Kapelloos meegekomen, waardoor het nauwelijks uit de winterslaap ontwaakte Albufeira in een waar voetbaleldorado veranderde. Het uitgelaten dweilorkest was in grootse vorm, overal in de stad te zien, van het strand tot in het stadion en zorgde ervoor dat de stemming er op voorhand al fantastisch goed in zat. De (Hollandse) achtergrondmuziek in het stadion werd verzorgd door Jouke Sjaardema van ziekenomroep Radio de Golfbreker.

Contact


Telefoon: Wij bellen u!
E-mail: kapelloos@kapelloos.nl
Locatie: Amersfoort, Nederland
  test  test 
KapeLLoos bij de Cathédrale Saint-Pierre de Beauvais, FrankrijkKapeLLoos bij de Cathédrale Saint-Pierre de Beauvais, Frankrijk